Doktor Naim Ünsal cinayet kurbanı

Denizli'de Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Naim Ünsal, açığa alınan uzman çavuş tarafından silahla öldürüldü. Katil zanlısının, doktorun atlarına bakıcılık yaptığı ve ikili arasında alacak meselesi nedeniyle bir süredir sorun yaşandığı öğrenildi.

Haberler İHA, NTV Haber, Anadolu Ajansı, DHA 08.04.2022 - 16:07

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde bir doktor, tabancayla vurularak öldürüldü.

Acıpayam'da muayenehanesinde hizmet veren Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Naim Ünsal (64) ile M.A. (28) arasında tartışma çıktı.

İlçe Jandarma Komutanlığı önünde yaşanan tartışmada M.A. tabancayla ateş ederek Doktor Ünsal'ı öldürdü.

KATİL ZANLISI AÇIĞA ALINAN UZMAN ÇAVUŞ

Gözaltına alınan M.A.'nın, oto galericiyi tehdit ettiği iddiasıyla hakkında başlatılan soruşturma kapsamında bir süre önce açığa alınan uzman çavuş olduğu öğrenildi.

M.A.'nın, Dr. Ünsal'ın çiftliğinde atlarına bakıcılık yaptığı, ikili arasında alacak meselesi nedeniyle bir süredir sorun yaşandığı belirtildi.

SALDIRININ AYRINTILARI ORTAYA ÇIKTI

İddiaya göre, aralarında borç nedeniyle husumet bulunan ikiliden M.A., konuşmak için Ünsal'ın at yetiştirdiği arazisine gitti.

İkili arasında çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. M.A., tabancasını çıkarıp, Dr. Ünsal'ı bacağından vurdu ardından olay yerine geldiği otomobiline bindi.

DOKTOR YARALI HALDE SALDIRGANIN PEŞİNDEN GİTTİ

Yaralı halde peşinden gittiği M.A.'yı otomobilinden indiren Ünsal, dövmeye başladı.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Bunun üzerine M.A., doktora 2 el daha ateş etti. Ünsal, vücuduna isabet eden mermiler nedeniyle olay yerinde yaşamı yitirdi.

Öldürülen doktor, hobi olarak at yetiştiriyordu.

DOKTORUN EŞİ: KOCAM 15 BİN LİRASINI İSTEDİ, TARTIŞMA ÇIKTI

Dr. Naim Ünsal'ın eşinin emniyette verdiği ifadede "Eşim, daha önce 15 bin lira borç para verdi. Bugün onu istemişti, tartışma ondan çıktı" dediği öğrenildi. Öte yandan olay yerinde 9 kovan bulunduğu belirtildi.

GÖRGÜ TANIĞI KONUŞTU: 8-10 EL ATEŞ EDİLDİ

Olayın tanığı olan ve 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarı gerçekleştiren esnaf ise, yaşananları şöyle anlattı:

“Olay öğlen saat 13.00'de meydana geldi. Jandarmanın karşısında bağırma sesleri gelmeye başladı. Aradan bir iki dakika sonra silah sesleri geldi. 8-10 el kadar ateş edildi, biz dışarıda korktuk, vatandaşlarla beraber dükkanın içine sığındık. Daha önce kavga etmişler.''

OPERASYONLARI VE AT SEVGİSİYLE TANINIYORDU

Dr. Naim Ünsal, doğuştan vajinası olmayan hastalara, vücut boşluklarındaki dokularla vajina ve rahim ağzı yaptığı operasyonlarla haberlere konu olmuştu.

Atlara olan sevgisiyle de tanınan Ünsal, Konya Atlı Okçuluk Grubu'nda çalışmalar yürütmüştü.

Konya'dan Acıpayam Devlet Hastanesi'ne 2 yıl önce tayini çıkan Ünsal'ın bir süre önce kendi isteğiyle ayrılıp muayenehanesinde hizmet vermeye başladığı belirtildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız