Dünya müziği yine Ghetto'da

Yeni sezonda da 'Dünya müziği Ghetto’da' mottosunu devam ettiren Ghetto, yerli ve yabancı müzisyenleri ağırlamaya devam ediyor.

Haberler 09.09.2011 - 18:14

Ghetto yeni sezon kapılarını 23 Eylül Cuma akşamı NTV Radyo'nun medya sponsorluğunda Acid caz ustaları Incognito ile açıyor. Taze sonbahar günlerinden 1 Ekim akşamı Empire of Wolves filminin müziklerini yapan The Dø'yu ağırlayacak.

Bu sezonda konserler kadar DJ Session’lar ve partilere de ağırlık verecek Ghetto, 14 Ekim tarihinde “İki Parti Bir Konser” etkinliğinin ilk örneğini Fujiya&Miyagi ile gerçekleştiriyor.

Gece konseptlerinin ilkinde ev sahipliği Club Bangkok kurucusu Dou Orcan’ın projesi The Red Hood ve Hünkar Uğur ile Gazali Görüryılmaz’ın dirty-disco projesi “Vulgar Fans”a ait olacak.

Peaches
“Kaybedenler Kulübü” bu sezon da farklı konseptlerdeki partileriyle Ghetto’da olacak. Bu partilerin ilki 22 Ekim Cumartesi akşamı “Yapayalnızlar Partisi” olarak gerçekleşecek.

Hip – hop türünün yönünü değiştiren usta topluluk De La Soul 21 Ekim Cuma akşamı Daisy Age’i yaşatmak üzere Ghetto sahnesinde olacak. De La Soul öncesinde ve sonrasında Grup Ses Beats setiyle geceye dahil olacak.

Multitap
Multitap ve Soaked albüm lansman konserleri için Ekim ayında Ghetto sahnesinde olacak yerli isimler arasında.

EYLÜL-EKİM TAKVİMİ
23 Eylül Cuma - Incognito
24 Eylül Cumartesi - Redd
28 Eylül Çarşamba - Jehan Barbur
29 Eylül Perşembe - Kök
30 Eylül Cuma - Kangroove
1 Ekim Cumartesi - The Do
5 Ekim Çarşamba- 123
6 Ekim Perşembe - Zeynep Arabacıoğlu
7 Ekim Cuma - Bir Gecede İki Saygı: Pink Floyd ve Beatles Tribute
8 Ekim Cumartesi - Bedük
12 Ekim Çarşamba - Cafe Aman Istanbul
13 Ekim Perşembe - Gevende
14 Ekim Cuma - İki Parti Bir Konser: Fujiya& Miyagi/ Vulgar Fans/ The Red Hood
15 Ekim Cumartesi - Ayhan Sicimoğlu
21 Ekim Cuma - De La Soul
22 Ekim Cumartesi- Kaybedenler Kulübü "Yapayalnızlar Partisi"
26 Ekim Çarşamba - Multitap
28 Ekim Cuma - Soaked
29 Ekim Cumartesi - Peaches/ DearHead DJ SET

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız