Dünyanın öyküsü bir arada

Edgar Allen Poe'dan Virginia Woolf'e, Mark Twain'den William Saroyan'a, Isaaac Asimov'dan Kate Chopin'e kadar birçok usta kalem bir arada...

Haberler 31.08.2009 - 15:07

Çekirdek Sanat Yayınları tarafından yayınlanan 'Dünya Edebiyatından Seçme Öyküler' kitabı dünya edebiyatının temel taşları sayılan yirmi beş yazarın en güzel öykülerinden bir kesitini sunuyor.

Dünya yazın tarihinin en üretken, parlak kalemlerinin kurgu gücü bu öykülerin temel düzlemini oluşturuyor. 

Virginia Woolf 'Perili Ev' masalıyla, Edgar A. Poe bu kez şiirleriyle değil 'Gölge' izdüşümüyle, Isaac Asimov 'Yıldız Işığıyla', Kurt Vonnegut Jr. 'Tom Edison'ın Uzun Tüylü Köpeği', Arthur Conan Doyle 'Bohemya'da Skandal', Mark Twain ise üç adet öyküsüyle 'Dünya Edebiyatından Seçme Öyküler' kitabında yer alıyor.

Kitabın çeviri ve seçkisi Levent Göktem'e ait.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız