“Dur” ihtarına uymayan genci vuran 4 polis için müebbet talebi

Antalya'da polisin "dur" ihtarına uymayarak kaçan 17 yaşındaki gencin ölümüne ilişkin soruşturmada, şüpheli 4 polis hakkında müebbet hapis istemiyle dava açıldı.

Haberler Anadolu Ajansı 31.01.2017 - 13:39

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca İli'nin öldürülmesiyle ilgili yürütülen soruşturma tamamlandı.

Olaya ilişkin Antalya Havalimanı Şube Müdürlüğünde görev yapan polis memurları A.A, E.S, H.U. ve H.S. hakkında "kasten öldürme" suçundan müebbet hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı.

Antalya 3. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edilen iddianame kapsamında, şüpheli polislerin yargılanmasına önümüzdeki günlerde başlanacak.

Antalya Havalimanı nizamiyesinde 18 Temmuz 2016'da polisin "dur" ihtarına uymayarak ormanlık alana kaçmaya çalışan Ferit İli, açılan ateş sonucu hayatını kaybetmişti.

Olayla ilgili 4 polis hakkında soruşturma başlatılmıştı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız