Düzce'de heyelan yolu kapattı: Çalışmalar üç gündür sürüyor

Düzce'nin Beyköy ilçesinde üç gün önce toprak kayması sonucu yol kapandı. Heyelan sonucu kapan yol için açma çalışmaları sürüyor.

Haberler Anadolu Ajansı 01.02.2024 - 16:17

Düzce'nin Beyköy beldesinde toprak kayması sonucu kapanan köy grup yolunun açılması için 3 gündür çalışma yapılıyor.

İl merkezine yaklaşık 12 kilometre uzaklıktaki beldenin Çınardüzü mevkisinde önceki gün yaşanan heyelan nedeniyle kapanan ve 4 köy ile 2 mahalleye ulaşımın kesildiği yolda ekipler yol açma işlemlerine devam etti.

İl Özel İdaresi ekiplerinin 20 iş makinesiyle yürüttüğü çalışma kapsamında, ulaşımın sağlanamadığı mahalle ve köyler için alternatif güzergahlar açıldı.

Düzce Valisi Selçuk Aslan, heyelan alanında incelemelerde bulunarak, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hayri Şen ve görevlilerden bilgi aldı.

Beyköy beldesinde önceki gün meydana gelen heyelan sonucu 4 köy ve 2 mahalleye giden grup yolu ulaşıma kapanmış, yamaçtan kopan parçalar nedeniyle yolun 200 metrelik kısmı tamamen toprak ve kayayla dolmuş, ağaçlar devrilmiş ve elektrik direkleri zarar görmüştü.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız