Eğitim uçağı düştü: 2 ölü

İzmir'in Selçuk ilçesindeki Efes Havaalanı'nda, Türk Hava Kurumu'na ait eğitim uçağının düşmesi sonucu iki pilot hayatını kaybetti.

Haberler 19.11.2011 - 13:13

İzmir'in Selçuk ilçesinde Türk Hava Kurumu'na ait bir eğitim uçağı, henüz bilinmeyen bir nedenle düştü.

Efes Havaalanı'ndan saat 12.00 sıralarında eğitim uçuşu için kalkan pervaneli uçakta bulunan bir öğretmen pilot ile bir öğrenci pilotu hayatını kaybetti.

İzmir Valisi Cahit Kıraç, Selçuk ilçesinde düşen Cesna T-67 tipi eğitim uçağında hayatını kaybeden pilotların Ali Can Ergün ile Necmi Mızrak olduğunu bildirdi.

Vali Kıraç, ''Üzücü bir kaza. Kazanın nedenine ilişkin inceleme yapılıyor. Bu tür düşüşlerde hemen bir beyanda bulunamayız. Mutlaka sivil havacılık konuyu inceliyor. Teknik raporlar çıktıktan sonra nedeni açıklanacaktır'' dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız