Elidor Miss Turkey'e rekor katılım

Elidor Miss Turkey güzellik yarışması, büyük finale 1 ay kala en yüksek başvuru rakamına ulaştı.

Haberler 25.04.2013 - 11:32

Üç yıldır üst üste Türkiye’nin en sevilen saç bakım markası seçilen, muhteşem saçlarla gelen güzelliğin yaratıcısı Elidor, genç kızların dünyasını güzelleştirmeye ve hayallerinin kapılarını açmaya devam ediyor.

Genç kızların büyük ilgi gösterdiği, Türkiye’nin güzellerini seçen Miss Turkey, bu yıl Elidor ile fark yaratarak rekor başvuru sayısına imza attı. Şimdiye kadar 3000’e yakın genç kızın başvurduğu güzellik yarışması, yeni formatı, ünlü isimlerle kurulu jürisi, yaratıcı şovları ve günlerce konuşulacak sürpriz sahne performanslarıyla 31 Mayıs gecesi Star TV’de canlı yayınlanacak.

Elidor Miss Turkey, güzellere dünyanın en önemli uluslararası yarışmalarında Türkiye’yi temsil etme ve birbirinden değerli ödüller kazanma fırsatı sunuyor. Her anı eğlenceli, neşeli ve kıpır kıpır olacak Elidor Miss Turkey 2013, final gecesine kadar sürekli gündemde olmaya devam edecek.

Yarışmanın başvuruları 1 Mayıs tarihine kadar elidormissturkey.startv.com.tr web sitesinden yapılabiliyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız