Emek Sineması'ndan meydanlara 1 Mayıs

Uluslararası İşçi Filmleri Festivali kapsamında, ''Emek Sineması'ndan Meydanlara-1 Mayıs'ın 30 yılı'' adlı fotoğraf sergisi açılacak.

Haberler Anadolu Ajansı 29.04.2010 - 17:37

1-9 Mayıs tarihleri arasında İstanbul, Ankara ve İzmir'de eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek Uluslararası İşçi Filmleri Festivali'nde, ''Emek Sineması'ndan Meydanlara-1 Mayıs'ın 30 yılı'' adlı bir fotoğraf sergisi yer alacak.

Ayrıca, ''Emek ve Hak Arama Mücadelesinde Fotoğrafın Dünü ve Bugünü'' başlığı altında dört ayrı panel düzenlenecek.

Çok sayıda fotoğrafçıdan ve gazete arşivlerinden derlenen sergi, 1 Mayıs Cumartesi günü Karşı Sanat'ta gösterime açılacak. Serginin galası ise 2 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek.

Sergide, ''1987'de Emek Sineması'nda gerçekleştirilen toplantı öncesine kadar kitlesel olarak kutlanamayan 1 Mayıs'lara ait belgeler, 1988'den 2009'a kadar gerçekleştirilen 1 Mayıs kutlamalarına ait fotoğraflar'' yer alacak.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız