Emine Erdoğan'dan Özlem için taziye mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, son yolculuğa uğurladığımız Özlem Sarıkaya Yurt için NTV Genel Yayın Yönetmeni Nermin Yurteri'yi arayıp başsağlığı diledi. Emine Erdoğan, ''Ailemden birinin kaybı gibi hissettim'' dedi.

Haberler NTV Haber 19.05.2022 - 15:18

NTV ailesi olarak, acı bir dönemi yaşıyoruz. Çalışma arkadaşımız Özlem Sarıkaya Yurt'u, dün son yolculuğuna uğurladık.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan da, NTV Genel Yayın Yönetmeni Nermin Yurteri'yi arayarak başsağlığı diledi.

''AİLEMDEN BİRİNİN KAYBI GİBİ HİSSETTİM''

Emine Erdoğan, telefon görüşmesinde, Özlem Sarıkaya Yurt'un vefatından duyduğu üzüntüyü dile getirerek "Kendisini severek takip ediyordum, ailemden birinin kaybı gibi hissettim" dedi, tüm sevenlerine ve ailesine başsağlığı dilediğini söyledi.

NTV Genel Yayın Yönetmeni Nermin Yurteri de, tüm çalışma arkadaşları ve ailesi adına Emine Erdoğan'a teşekkürlerini iletti.

Arkadaşımız Özlem Sarıkaya Yurt, uzun süredir mücadele ettiği hastalığı nedeniyle salı günü aramızdan ayrılmıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız