Erbakan: Allah yollarını açık etsin

Saadet Partisi’nde Necmettin Erbakan, genel başkan Numan Kurtulmuş ve ekibinin partiden ayrılmasıyla ilgili olarak, “Allah yollarını açık etsin” dedi.

Haberler 01.10.2010 - 14:13

Eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan, 'Hacı Bayram Veli Camisi'nde Cuma namazını kıldı.

Namaz çıkışı gazetecilere açıklamalarda bulunan Erbakan, ''Biz tam 41 yıl evvel Milli Nizam Partisini kurduğumuz zaman aynen böyle bir günde Hacı Bayram'ın huzuruna geldik. Aynı şekilde bir Cuma günü yine buradayız...'' dedi.

Necmettin Erbakan, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Bir kısım arkadaşlarımız Saadet Partimizden ayrılmışlardır, Allah yollarını açık etsin. Yaptıkları hizmetlerden dolayı kendilerine teşekkür ederiz... Cenab-ı Allah şuur versin, milletimiz için hayırlı kılsın. Allah'a emanet olun, gerekli açıklamalar pazar günü istişare toplantısında yapılacaktır.''

Erbakan, Kurtulmuş'un istifa konuşması sırasında bazı suçlamalarda bulunduğu yönündeki bir soruyu yanıtsız bırakırken, ''Neden Hacı Bayram Veli Camisi'ni tercih ettiniz?'' şeklindeki bir soru üzerine ise ''Hacı Bayram Veli Evliyatullah'tandır onun bereketi üzerimizde daim olsun diye huzurlarına geldik, dua ettik Allah kabul etsin'' yanıtını verdi.

Necmettin Erbakan'ın camiden ayrılışı sırasında ise ''Mücahit Erbakan'', ''Hocamıza sadakat şerefimizdir'' şeklinde sloganlar atıldığı gözlendi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız