Erbakan'a siyaset yolu açıldı

Ankara 9'uncu Ağır Ceza Mahkemesi, “Kayıp Trilyon” davasında evrakta sahtecilik suçundan 2 yıl 4 ay hapse mahkum edilen Erbakan'ın memnu haklarının iade edilmesine karar verdi.

Haberler NTV Haber 04.04.2009 - 11:13

Ankara 9’uncu Ağır Ceza Mahkemesi kapatılan Refah Partisi’nin eski Genel Başkanı Necmettin Erbakan'ın avukatının "memnu haklarının iadesi"ne ilişkin başvurusunu karara bağladı.

“Erbakan'ın ‘Kayıp Trilyon davasında aldığı cezaya ilişkin hükmün kesinleştiği tarihten itibaren 5 yıl 4 aylık süre içinde yeni bir suç işlemediği ve iyi hali olduğu gözlemlenmiştir" denilen karar oybirliği ile alındı.

Necmettin Erbakan’ın resmen siyaset sahnesine dönmesini sağlayan kararın bir örneği Erbakan'ın avukatına gönderilmesi de kararlaştırıldı.

Kapatılan Refah Partisi eski Genel Başkanı, isterse adli sicil kaydındaki sabıkasını da sildirebilecek.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız