Erdoğan için olağanüstü koruma

Mısır, Tunus ve Libya’yı ziyaret edecek Başbakan Erdoğan için olağanüstü koruma önlemleri alınacak. Kemerine çip takılacak Erdoğan, uydudan takip edilecek. Ziyaret sırasında Türk jetleri de sınırda bekleyecek.

Haberler 12.09.2011 - 10:11

Başbakan Erdoğan, pantalon kemerine takılacak çip yardımıyla uydudan takip edilecek. Erdoğan’ın gezisine eşlik eden 200 korumada da bu çiplerden bulunacak.

Ayrıca Erdoğan’ın yakın korumalarına 10 keskin nişancı eşlik edecek.

Genelkurmay Harekât Başkanlığı, Başbakan Erdoğan’ın her adımını izlerken korumalarına detaylı bilgi aktaracak. Başbakan’ın gezisi boyunca oluşturulan masanın başında bir korgeneral hazır bulunacak.

Gelişmeler Genelkurmay İkinci Başkanı aracılığıyla doğrudan Genelkurmay Başkanı Necdet Özel’e iletilecek.

Üç ana jet üssündeki savaş uçakları “acil müdahale” için hazır bekletilecek. Erdoğan’ın konuşmasının başlamasıyla jetler hava sahası sınırlarında sortiler yapacak.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız