Erdoğan: Senin yaptığın akıllı işi mi?

Erdoğan, Başbakanlık Çalışma Ofisi’nde rekortmen dalgıç Ercümen ve şarkıcı Sertap Erener’i ağırladı. Muhabet sırasında Ercümen’in bir sonraki rekor denemesini duyan Erdoğan’ın “Senin yaptığın akıllı işi mi?” şeklinde espiri yaptığı öğrenildi.

Haberler 27.04.2012 - 23:38

Başbakan Erdoğan bugün Dolmabahçe'deki Başbakanlık Çalışma Ofisi'nde rekortmen dalgıç Şahika Ercümen ve ünlü şarkıcı Sertap Erener’i kabul etti.

Yaklaşık 30 dakika süren görüşmenin ardından Şahika Ercümen ve Sertap Erener, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Erdoğan’a rekor dalışında çıkardığı 70 metre plakasını hediye eden Şahika Ercümen, Erdoğan’dan yeni rekorlar için destek sözü aldığını ifade etti.

Görüşme sırasında ilginç bir diyalog da yaşandı.

Ercümen, bir sonraki rekor denemesinin 100 metre dalışı olduğunu duyan Erdoğan’ın şaşırdığını ve “Senin yaptığın akıllı işi mi? Daha derine dalma, sağlığına dikkat et” şeklinde espiri yaptığını anlattı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız