Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türk Akımı'na onay

Cumhurbaşkanı Erdoğan, milletlerarası anlaşmalara ilişkin iki kanunu onayladı. Onaylanan kanunlardan biri,  Türkiye ile Rusya arasındaki Türk Akımı Gaz Boru Hattı Projesi'ne ilişkin anlaşma.

Haberler Anadolu Ajansı 05.12.2016 - 23:40

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milletlerarası anlaşmalara ilişkin iki kanunu onayladı.

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezinden yapılan açıklamaya göre; Erdoğan, 6765 sayılı "Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ve Rusya Federasyonu Hükümeti Arasında Türk Akım Gaz Boru Hattı Projesine İlişkin Anlaşmanın Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun" ile 6766 sayılı "Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Benin Cumhuriyeti Hükümeti Arasında Ekonomik, Ticari ve Teknik İşbirliği Anlaşmasının Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun"u yayımlanmak üzere Başbakanlığa gönderdi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız