Erdoğan'ın A takımı zarftan çıkacak

Başbakan Erdoğan, 50 kişilik yeni A takımı için milletvekili ve il başkanlarına isim sordu. 450 imzalı yanıt 30 Eylül öncesi inceleme altında.

Haberler 26.09.2012 - 06:15

Başbakan Erdoğan, pazar günü yapılacak kongrede partisini önümüzdeki 3 yıl içinde yapılacak 3 seçime hazırlayacak kurmay kadrosunu belirlemek için yoğun mesai harcıyor.

Erdoğan, parti içi anketler, raporlar ve kendi notlarından yola çıkarak 50 kişilik A takımını belirleyecek.

Erdoğan, ilginç bir yöntem izleyerek, milletvekilleri ve il başkanlarına, 'İsimlerini yazdırarak' yaptırdığı “Parti yönetiminde kimi görmek istersiniz?” anketinin, kapalı zarf içinde kendisine gönderilmesini istedi.

Hürriyet'ten Nuray Babacan - Turan Yılmaz'ın haberine göre Erdoğan, değerlendirme sürecine partinin bugünkü yöneticilerini dahil etmedi.

Erdoğan, özel olarak kendisine gönderilen imzalı anket formlarını parti yöneticilerine değil, profesyonel araştırma ekibine teslim etti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız