Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe'ye tepki

İstanbul'da seyyar satıcılık yapan bir esnaf, Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe'nin makam aracına taş attı. Esnafın yakalanmasının ardından üzerinde yapılan aramada kurusıkı bir tabanca ile bıçak bulundu. İHA, ilk geçtiği haberde Alatepe'ye silahlı saldırı girişiminde bulunulduğunu bildirmişti.

Haberler İHA, NTV Haber 23.11.2018 - 14:01 Son Güncelleme : 23.11.2018 - 15:16

Son dakika haberi!

İstanbul'da Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, cuma namazını kıldığı sırada, Alatepe'nin cami önündeki makam aracına seyyar satıcılık yapan bir esnaf taş fırlattı.

Zanlı çevredeki esnaf tarafından yakalanıp polise teslim edildi.

Esnafın üzerinde yapılan aramada bir kurusıkı tabanca ile bıçak bulundu.

İşportacılık yapan zanlının daha önce Esenyurt Belediye Başkanı Alatepe ile tartışma yaşadığı iddia edildi. Bu tartışmanın nedeninin de zanlının kendisine gösterilen yerde satış yapmak istememesinden kaynakladığı ileri sürüldü.

İhlas Haber Ajansı (İHA), ilk geçtiği haberde Alatepe'ye silahlı saldırı girişiminde bulunulduğunu bildirmişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız