Eşini ve kızını öldürüp intihar etti

Adana'da 70 yaşındaki Hasan Ş., eşini ve kızını öldürdükten sonra intihar etti. Hasan Ş'nin çiftçi olduğu ve yakın zamanda iflas ettiği öğrenildi.

Haberler Anadolu Ajansı 30.01.2013 - 10:33

Polis ekipleri, bir kişinin Reşatbey Mahallesi Adalet Caddesi'ndeki bir apartmandan düştüğü ihbarı üzerine olay yerine gitti.

Apartmandan düşen 70 yaşındaki Hasan Ş'nin öldüğünü belirleyen ekipler, inceleme yapmak için 10. katındaki evine çıktı. Polis evde, Hasan Ş'nin eşi Selvinaz Ş. ile engelli olduğu belirtilen kızı Ayşe Ş'yi yataklarında ölü buldu.

Cesetlerin başına sert bir cisimle vurulduğunu tespit eden polisin, Hasan Ş'nin eşini ve kızını öldürdükten sonra intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde durduğu bildirildi.

Evde yapılan aramada da üzerinde doğrama yapılan kalın bir tahtanın, kanlı olarak bulunduğu kaydedildi.

Bu arada, Hasan Ş'nin çiftçi olduğu ve yakın zamanda iflas ettiği öğrenildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız