Eşinin ve çocuklarının gözleri önünde uçuruma düşüp öldü

Manisa'da mola verdikleri yol kenarında manzara seyrederken eşinin ve iki çocuğunun gözleri önünde yaklaşık 200 metrelik uçuruma düşen kadın yaşamı yitirdi.

Haberler DHA 16.05.2018 - 12:56 Son Güncelleme : 16.05.2018 - 13:27

Manisa'nın Salihli ilçesi Yörük Mahallesi'nde yaşayan Yunus Erdem, eşi Hülya ve 2 çocuğu ile dün öğleden sonra otomobille gezintiye çıktı. Aile, saat 19.00 sıralarında kırsal Karaağaç Mahallesi yakınlarındaki Ada Tarla mevkisinde mola verdi. Burada manzara seyrederken Hülya Erdem (31), eşi ve iki çocuğunun gözleri önünde, dengesini kaybedip, uçuruma düştü.

Yunus Erdem'in ihbarı üzerine bölgeye itfaiye ve Manisa İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri sevk edildi.

200 metrelik uçurumdan yaralı olarak çıkarılan Erdem, ambulansla kaldırıldığı Salihli Devlet Hastanesi'nde doktorların tüm müdahalesine karşın kurtarılamadı.

Jandarmanın, Hülya Erdem'in eşi ile pedagog eşliğinde çocuklarının ifadelerine başvuracağı belirtildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız