Eski eşini bacağından vurdu

Bursa'da eski eşini çalıştığı diş hekimi muayenehanesinde bacağından vurarak yaralayan kişi yakalandı.

Haberler Anadolu Ajansı 04.12.2018 - 15:22 Son Güncelleme : 04.12.2018 - 17:53

Arşiv

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde bir kişi eski eşini tabancayla vurdu.

Alınan bilgiye göre, Nuh Ş. (40), 2 yıl önce boşandığı eski eşi Nuriye Y.'nin (37) çalıştığı Nalbanoğlu Mahallesi'ndeki diş hekimi muayenehanesine geldi.

Nuriye Y., kendisiyle yeniden evlenmek istediğini söylediği ileri sürülen Nuh Ş.'nin teklifini kabul etmedi. Bunun üzerine ikili arasında çıkan tartışmanın büyümesi üzerine Nuh Ş., yanındaki tabancayla eski eşinin bacağına iki el ateş ederek, olay yerinden kaçtı.

Yaralı kadın, diş hekiminin haber vermesi üzerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Mermi çekirdeklerinden birinin bacağına saplandığı belirlenen Nuriye Y., ameliyata alındı.

Olayın ardından harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kullandığı tabancayla birlikte Yıldırım ilçesinde yakaladı.

Nuriye Y.'nin daha önce de bir aylığına eski eşiyle ilgili koruma kararı aldırdığı, bu sürenin ise sona erdiği öğrenildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız