'Evim' mağdurları TMSF önünde eylem yaptı

"Evim" isimleriyle bilinen ve tasfiyesine karar verilen 21 tasarruf finansman şirketinin mağdurları Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) binası önünde eylem yaptı.

Haberler NTV Haber, DHA 03.09.2021 - 15:12

Halk arasında "evim" adlarıyla bilinen, faizsiz ev ve taşıt alma vaadinde bulunan 21 şirket tasfiye edilmişti.

Şirketlere para yatıran mağdurlar öğle saatlerinde İstanbul Şişli'de bulunan Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) önünde bir araya gelerek eylem yaptı.

54 BİN MAĞDUR VAR

Evim Mağdurları Platformu adına bir basın açıklaması yapıldı. Açıklamada, 54 bin mağdurun olduğu belirtildi. 37 bin kişinin tüm birikimlerini bu projeye yatırdığı belirtiliyor.

Eyleme Tüketici Başvuru Merkezi Onursal Başkanı Aydın Ağaoğlu da destek verdi. Ağaoğlu, bu sistemin çökeceği konusunda defalarca çağrı yaptığını belirtti.

Mağdurlar, TMSF'den kendilerini bilgilendirmelerini talep ediyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız