'Eviniz daha güvenli' diyen doktora yumruklu saldırı

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'ne baş ağrısı şikayetiyle giden S.A., "Durumunuz ciddi değil, koronavirüs nedeniyle eviniz daha güvenli" diyen doktor Okan K.'ye yumrukla saldırdı. S.A., polis ekiplerince gözaltına alındı.

Haberler DHA 22.03.2020 - 15:07

Düzce'deki Atatürk Devlet Hastanesi'nin öğle saatlerinde acil servisinde baş ağrısı şikayetiyle hastaneye gelen S.A., acilen tedavi edilmek istediğini söyledi.

Acil serviste görevli doktor Okan K. ise S.A.'ya sağlık durumunun ciddi olmadığını, corona virüs nedeniyle hastanenin riskli olduğunu ve evinin daha güvenli olduğunu söyledi.

Bunun üzerine S.A., boğazına sarıldığı doktora yumruk attı. Hastanedeki güvenlik görevlileri araya girerken, S.A., polis ekiplerince gözaltına alındı.

Doktor Okan K. ise darp raporu aldı, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

VİDEO: 15 DAKİKADA CORONA VİRÜS TESTİ

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız