Eylemsizlik biterken çatışma: 3 PKK’lı öldü

Şırnak'ın Güçlükonak ilçesi kırsalında düzenlenen operasyonda 3 PKK'lı öldürüldü.

Haberler 15.03.2011 - 16:30

Genelkurmay Başkanlığı’nın internet sitesinde yer alan açıklamaya göre; Güçlükonak ilçesi kırsal alanında konuşlu askeri birliğe bağlı askerler dün bir grup PKK'lıyı farkederek operasyon başlattı.

Askerlerin operasyonunda 3 PKK'lı öldürüldü. Bölgede operasyonların devam ettiği öğrenildi.

Terör örgütü PKK, eylemsizlik kararını 21 Mart’a kadar uzatmıştı.

Öte yandan, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde terör örgütü PKK'nın şehir yapılanmasına yönelik olarak düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 16 kişiden 15'i tutuklandı.

Özel yetkili Van Cumhuriyet Başsavcı Vekilliğinin terör örgütü PKK'nın şehir yapılanmasına yönelik olarak yürüttüğü soruşturma kapsamında 11 Mart'ta gözaltına alınan 16 kişinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Özel yetkili Van Cumhuriyet Başsavcı Vekilliğine sevk edilen 16 kişiden 15'i tutuklandı, biri tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız