Faytancu eziyeti kamerada

Abant'ta fayton çeken bir at, sıcak hava ve yorgunluk nedeniyle yere düştü. Atı kaldırma çabaları sırasında çekilen görüntüler yürek sızlattı.

Haberler DHA 11.06.2019 - 11:49

Abant Tabiat Parkı'nda fayton çeken bir atın yorgunluktan düşmesi, sahibinin atı ayağa kaldırmak için çabası kameralara yansıdı.

Bolu'nun doğa harikası Abant Tabiat Parkı'nda ziyaretçileri gezdirmek için kullanılan faytonu çeken iki attan biri yorgunluktan yere düştü.

Faytonun önüne yığılan atı sahibi kaldırmaya çalıştı. At, çekilerek kaldırılmaya çalışınca acı içerisinde kişneyerek yerden kalkmaya çalıştı.

Bu anlar vatandaşlar tarafından cep telefonu ile görüntülenirken, Abant'ta kullanılan fayton atlarının yaşadığı zorluklar gözler önüne serildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız