Futbolcuları taşıyan minibüs, otomobile çarptı: 8 yaralı

Muğla Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden Ortakent Yahşi Gençlikspor futbol takımının sporcularını taşıyan minibüsün otomobille çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 6'sı amatör sporcu 8 kişi yaralandı.

Haberler Anadolu Ajansı 25.11.2016 - 18:24 Son Güncelleme : 25.11.2016 - 18:27

Ortakent Yahşi Gençlikspor kafilesini taşıyan Çağan Kalafat idaresindeki 48 V 0257 resmi plakalı minibüs, Yatağan-Bodrum karayolu Turgut Mahallesi kavşağında, İsmail Turgut yönetimindeki 48 NF 393 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada, otomobilde sıkışan sürücü Turgut, Muğla Büyükşehir Belediyesi Yatağan İtfaiye Grup Amirliği ekiplerince kurtarıldı.

Yaralanan Turgut ve minibüs sürücüsü ile minibüsteki futbolcular Mükerrem Akgül, Yalçın Alçin, İnan Karabulut, Mustafa Emre Akman, Ümit Sarı ve Ubeyd Eren, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Yatağan Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kafilenin, Seydikemer Belediyespor maçı öncesinde Bodrum'da kampa girmek için yola çıktığı öğrenildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız