Gazetecileri tehdit etti

Konya'da bir bisikleti çalmaya çalışan ve polisin kovalamacası sonunda yakalanan şüphelilerden biri, kendisini görüntüleyen gazetecileri, "Yüzünüzü ezberledim, hesaplaşırız" diyerek tehdit etti.

Haberler DHA 21.04.2016 - 10:52 Son Güncelleme : 21.04.2016 - 10:58

Konya'nın Hacı Fettah Mahallesi Furkan Dede Caddesi'nde 21 yaşındaki Yasin D. ve yanında bulunan 1'i kadın 2 arkadaşı, bir ağaca zincirle kilitli halde bulunan bisikletin kilidini taşla kırmaya çalıştılar.

Yol kenarında yanlarından geçen araçları aldırış etmeyen şüpheliler bir süre sonra kilidi kıramayacaklarını anlayınca olay yerinden ayrıldılar. Bu anlar ise saniye saniye kaydedildi.

Olayı gören basın mensuplarının ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen polis ve şüpheliler arasında kovalamaca yaşandı. Yaşanan kovalamaca sonucu Yasin D. ve kadın arkadaşı yakalanırken diğer şüpheli kaçmayı başardı.

Yere yatırılarak gözaltına alınan Yasin D. kendisini görüntüleyen gazetecilere küfür edip, "Yüzünüzü ezberledim. Sivil hayatta sizi görürsem hesaplaşırız" diyerek tehdit etti.

Yapılan araştırmada şüphelilerin olaydan kısa süre önce aynı bölgeden başka bir bisikleti çaldıkları tespit edildi. Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız