Gizli oturum haftaya

Başbakan Erdoğan, Salı ya da Çarşamba günü tezkere ve terörle mücadelede kapkamında yapılan görüşmelerle ilgili gizli oturum yapılacağını söyledi.

Haberler 08.10.2010 - 17:34

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Almanya'ya hareketinden önce, Esenboğa Havalimanı'nda açıklamalarda bulundu ve soruları yanıtladı.

''Terörle mücadelede Kandil'i tasfiye projesinden bahsediliyor. Kandil'deki lider kadronun 50'sinin Avrupa'ya, geri kalan 250'sinin Irak'ta rehabilite edileceği yönünde haberler var. Böyle bir tasfiye planı var mıdır? CHP lideri Sayın Kılıçdaroğlu'nun terörle mücadeleyle ilgili trafik konusunda talebi olmuştu, siz gizli oturumda Meclis'te halledebileceğinizi söylemiştiniz. Salı günü bir bilgilendirme yapılabilir mi?'' şeklindeki sorusu üzerine Başbakan Erdoğan, şöyle konuştu:

''Birinci soruyla ilgili cevabı o haberi yapanlara sorarsınız çok daha iyi olur. Çünkü biz bu konuyla ilgili herhangi bir atımı atarsak zaten bizzat bizlerden veyahutta ilgili arkadaşlardan duyarsınız. Diğerine gelince, biz, tezkere ile bilgilendirmeyi ikisini birarada gizli oturumla yapacağız. Arkadaşlarımız çalışmalarını şu anda sürdürüyorlar. Sanırım Salı günü bunu gerçekleştirecekler veya Çarşamba, şu anda grup başkanvekili arkadaşlarım bunun kararını verecekler.”

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız