Gül: Saldırı kalleşçe, herkes kınamalı

Kürt sorunuyla ilgili açıklamaları son günlerde gündem olan Cumhurbaşkanı Gül, Çukurca'daki saldırıya sert tepki gösterdi.

Haberler 28.05.2009 - 11:30

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Hakkari'de 6 askerin şehit edilmesi üzerine Kırgızistan'da açıklamalar yaptı.

Daha önce Kürt sorunuyla ilgili "Fırsat kaçırılmamalı" açıklamasını yapan Cumhurbaşkanı Gül'ün saldırıya tepkisi sert oldu.

Şehit askerlere rahmet, ailelerine başsağlığı dileyen Gül, şunları söyledi:

"Türkiye terörü yenmek için topyekün bir mücadele içindedir. Mayın, terörün en kalleş yöntemidir ve uluslararası toplum tarafından da yasaklanan bir silah türüdür.

Bir diğer üzücü yanı da kendi meselelerimizi çözme konusunda herkesin iyi niyetli yoğunlaştığı bir dönemde karşılaşılan bu terör olayları standartlarımızın yükseltilmesinin önünde en büyük engel olur. Onun için herkesin bu terörü şiddetle kınaması gerekir."

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız