Hakkari ve Kuzey Irak'ta yıldırım düşmesi sonucu 3 asker şehit oldu

Hakkari'de Davul Tepe üs bölgesinde iki, Kuzey Irak'ta Pençe Harekatı bölgesinde ise bir asker yıldırım düşmesi sonucu şehit oldu.

Haberler NTV Haber, Anadolu Ajansı 28.11.2019 - 10:20

Son dakika haberi! 

Hakkari ve Kuzey Irak'ta 3 asker yıldırım düşmesi sonucu şehit oldu.

İçişleri Bakanlığı, Hakkari'de yıldırım düşmesi sonucu 2 askerin şehit olduğunu bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Davul Tepe üs bölgesinde yıldırım düşmesi sonucu 2 jandarma personelinin şehit olduğu belirtilerek "Şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve milletimize sabır ve başsağlığı dileriz" ifadesine yer verildi.

KUZEY IRAK'TA DA YILDIRIM DÜŞTÜ

Bu arada Milli Savunma Bakanlığı da, Kuzey Irak'ta Pençe Harekatı bölgesinde yıldırım düşmesi sonucu bir askerin şehit olduğunu bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" ifadelerine yer verildi.

VİDEO: YILDIRIM ÇARPMASINDAN NASIL KORUNMALI?

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız