Hakkari'de askeri birliğe saldırı: 1 şehit

Hakkari'nin Şemdinli ilçesi kırsalındaki bir askeri birliğe PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda 1 asker şehit oldu, 5 asker yaralandı. Şemdinli ilçe merkezinde çıkan çatışmada ise 5 terörist etkisiz hale getirildi.

Haberler Anadolu Ajansı 23.08.2012 - 18:29

Dün 5 askerin şehit olduğu Hakkari'den bugün bir şehit haberi daha geldi.

Şemdinli ilçesine bağlı Umurlu köyü kırsalında sürdürülen operasyonlarda 1 asker şehit oldu, 5 asker yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Şemdinli ilçesi Umurlu köyünde bulunan askeri birliğe, terör örgütü mensuplarınca havan toplu saldırı girişiminde bulunuldu.

Saldırının ardından terör örgütü mensuplarının yakalanması başlatılan operasyonda 1 asker şehit oldu, 5 asker de yaralandı.

Bölgedeki operasyonlar devam ediyor. 

5 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ
Öte yandan Şemdinli ilçe merkezinde güvenlik güçlerine ateş açan 5 terörist etkisiz hale getirildi.

Olayla ilgili Hakkari Valiliği'nden yapılan açıklamada, ilçe merkezinde akşam saatlerindeki güvenlik güçlerine ateş açan teröristlerle çatışma yaşandığı belirtildi.

Çatışmada, 5 teröristin etkisiz hale getirildiği vurgulanan açıklamada, bölgede güvenliği sağlayıcı tedbir ve faaliyetlerin devam ettiği bildirildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız