İki ilde eğitime kar engeli

Eskişehir ve Kütahya'da artan kar yağışı nedeniyle eğitime bugün ara verildi. Eskişehir'de ise engelli ve hamile kamu personelinin bugün idari izinli sayılacağı belirtildi. Çanakkale'nin Bozcaada ve Gökçeada ilçelerinde ise fırtına tatili var.

Haberler NTV Haber 06.01.2020 - 10:07 Son Güncelleme : 06.01.2020 - 10:34

Eskişehir ve Kütahya'da yoğun kar nedeniyle eğitime bugün ara verildi.

Eskişehir Valiliği'nden yapılan açıklamada, il genelindeki tüm okul ve kurumlarda bugün eğitim yapılmayacağı belirtildi.

Ayrıca engelli ve hamile kamu personeli idari izinli sayılacak.

Kütahya'da da Aslanapa ve Gediz ilçelerinde taşımalı merkezi okullar, Şaphane, Hisarcik ve Çavdarhisar ilçelerinde tüm eğitim kurumları, Emet ilçesinde de temel eğitim kurumlarında eğitime bir gün ara verildi. 

FIRTINA TATİLİ 

Çanakkale'de etkili olan fırtına nedeniyle Bozcaada ve Gökçeada ilçelerinde ilk ve orta dereceli okullar bugün tatil edildidiği bildirildi.

Bölgede dünden bu yana etkili olan ve saatteki hızı zaman zaman 100 kilometreye ulaşan fırtına dolayısıyla Gökçeada'daki bazı evlerin çatıları uçtu, kiremitleri yola savruldu.

Öğrencilerin bu tür olumsuzluklardan zarar görmemeleri amacıyla ilçedeki resmi ve özel ilk ve orta dereceli okullarda eğitime ara verildi.

Bozcaada'da da kuvvetli fırtına nedeniyle yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçilebilmesi için okulların bugün tatil edilmesi kararlaştırıldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız