İlkokulun camına 'PKK taşı'

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde öğrenciler derste olduğu sırada bir ilköğretim okulunun camına taş atıp kıran ve terör örgütü PKK lehine slogan atan kişi gözaltına alındı.

Haberler Anadolu Ajansı 07.10.2010 - 20:42

Karşıyaka ilçesinde Gülsefa Firdevs Kapancıoğlu İlköğretim Okulu'nun bahçesine gelen İ.E.S. (18), öğrenciler derste olduğu sırada taş atarak bazı camları kırdı.

Terör örgütü PKK lehine slogan atan İ.E.S. okul görevlilerinin haber vermesi üzerine gelen polis ekipleri tarafından yakalandı. Olayda öğrencilerden yaralanan olmadı.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne götürülen İ.E.S'nin işsiz olduğu ve ''6136 sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkında Kanun'a muhalefet'' suçundan poliste kaydının bulunduğu bildirildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız