İnternetten tanıştığı kadın evli çıkınca intihar etmeye çalıştı (Çekirdek çitleyerek izlediler)

Kocaeli'de internetten tanıştığı kadın evli çıkınca intihar girişiminde bulunan bir kişi polisin bir buçuk saatlik çalışması sonucu ikna edildi. Olay anlarında çevrede bulunan kimi vatandaşların çekirdek yediği gördüldü kimileri de sosyal medya hesaplarından canlı yayın yaptı.

Haberler İHA 28.07.2020 - 11:36

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde tanıştığı kadın evli çıkınca intihara kalkışan bir kişi bir buçuk saatte ikna edildi.

Gece saatlerinde Mimarsinan Yaya Üst Geçidi’nde meydana gelen olayda edinilen bilgiye göre, S.S. (25) isimli bir genç, internetten tanıştığı kadının evli olduğunu öğrendiğini iddia ederek yaklaşık 5 metre köprüden kendisini aşağı sarkıttı.

Yanında getirdiği bıçakla kendini yaralamaya çalışan kişinin alkollü olduğu tespit edildi.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler olaya müdahale ederken trafik geçici süreliğine kapatıldı.

Kendisini ikna etmeye çalışan polis ekiplerine yaklaşmaları durumunda aşağı atlayacağını söyleyen kişi, internetten tanıştığı kadınla konuşmak istediğini söyledi. 

Kendisini kandırdığını iddia ettiği kadının sesini duymak istediğini belirten kişi, bir yandan elindeki bıçakla kollarını kesmeye çalıştı.
İntihar girişiminde bulunan kişi zaman zaman'' kocasını da arayın'' şeklinde bağırdı.

İntihar girişimi nedeni ile yol trafiğe kapatılınca, otobüs bekleyen vatandaşlar da mahsur kaldı. Yaklaşık 1 saat süren ikna çabasını izleyen vatandaşlardan bazıları oturdukları kaldırımda çekirdek çitleyerek intihar girişimini izlerken, bazı vatandaşlar ise sosyal medya hesaplarından canlı yayınla o anları takipçileri ile paylaştı.

İntihar girişiminde bulunan S.S. polis ekiplerinin çabası ile yaklaşık 1 buçuk saatte ikna edilebildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız