İşkenceci amca ve babaya suç duyurusu

Tokat attığı çocuğa sigara içirdiği görüntüleri paylaşan amca ile baba hakkında suç duyurusu.

Haberler Anadolu Ajansı 22.03.2021 - 15:27

Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde 2 yaşındaki yeğenine tokat attığı ve sigara içirdiği görüntüleri sosyal medyada paylaşan kişi ile olayı cep telefonuyla kaydeden çocuğun babası hakkında Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İlçe Müdürlüğü ekiplerince suç duyurusunda bulunuldu.

Alınan bilgiye göre, görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından harekete geçen Harran Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İlçe Müdürlüğü ekipleri, ailenin adresini tespit etti.

Aileye evinde ziyarette bulunan ekipler, çocuğa ve annesine psikolojik ve sosyal destek sağladı.

Ekipler, yeğenine tokat attığı, ayaklarını yıkattığı ve sigara içirdiği görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan amca ile olayı cep telefonuyla kaydeden çocuğun babası hakkında "çocuğa işkence yapıldığı" iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız