Freni patlayan kamyonet polisi alarma geçirdi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü önünde freni patladığı için bariyerleri aşan bir kamyonet, polisi alarma geçirdi. Polis ekipleri havaya ateş açarken, sürücü gözaltına alındı.

Haberler ntv.com.tr, NTV Haber 21.01.2017 - 14:41 Son Güncelleme : 21.01.2017 - 17:28

İstanbul Emniyet Müdürlüğü önünde silah sesleri yükseldi.

Vatan Caddesi’nde yer alan İstanbul Emniyet Müdürlüğü dün yaşanan LAW’lı saldırı girişiminin ardından öğle saatlerinde yine hareketlilik yaşandı.

“Dur” ihtarına uymayan bir su kamyoneti bariyerleri aşmaya çalıştı. Bunun üzerine polis ekipleri havaya ateş açtı.

Bölgeye çok sayıda polis sevk edildi. Aracın sürücüsü gözaltına alındı. 

Kamyonetin freninin patlaması nedeniyle duramadığı bildirildi.

VALİLİK: TERÖRLE İLGİSİ YOK

Olayla ilgili İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, "İstanbul Emniyet Müdürlüğü önünde freni patlayan bir kamyonun bariyerlere kontrolsüz yaklaşması paniğe yol açmıştır. Polis ekipleri anında müdahale ederek kamyon güvenlik çemberine alınmıştır. Konunun terörle ilgili olmadığı kamuoyunun bilgisine sunulur" denildi.

Polis ekiplerince kamyonet üzerinde yapılan incelemede, herhangi bir suç unsuru bulunmadı. Kamyonet, incelemelerin ardından olay yerinden kaldırıldı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız