İstanbul Pendik'te apartman yangını: 3 kişi dumandan etkilendi

İstanbul'da henüz bilinmeyen bir nedenle bir apartmanın 3.katında yangın çıktı. Yangında can kaybı yaşanmazken 3 kişi dumandan etkilendi.

Haberler DHA 13.11.2019 - 16:25

İstanbul Pendik'te bir apartmanın 5.katından çıkan yangın sonucu 3 kişi dumandan etkilenirken itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kontrol altına aldı. 

Pendik Güzelyalı Mahallesi’nde saat 13.45 sıralarında bir apartman dairesinde yangın çıktı. Prize takılı olan bir fişten sıçrayan kıvılcımın evdeki kanepeyi tutuşturmasıyla yangın başladı.

Yangın kısa sürede evde yayılırken, evde bulunan anne baba ve çocukları kendilerini dışarı attı. Evden çıkan dumanları fark eden komşular durumu itfaiyeye bildirdi.

Anne bana ve çocukları dumandan etkilenirken, evde maddi hasar meydana geldi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız