İstanbul trafiğinde sakinlik bitti: Sabah yüzde 1’di, akşam yüzde 62 oldu

İstanbul trafiğindeki sakin görüntünün yerini yoğunluk aldı. Sabah saatlerinde yüzde 1’e kadar gerileyen trafik yoğunluğu, Ramazan Bayramı nedeniyle yakınlarını ziyarete gidenler ile güzel havayı fırsat bilip gezenlerin etkisiyle akşam saatlerinde yüzde 62’ye kadar ulaştı.

Haberler Anadolu Ajansı 10.04.2024 - 15:33 Son Güncelleme : 10.04.2024 - 19:13

İstanbul’da Ramazan Bayramı sabahı yüzde 1’e kadar gerileyen trafik yoğunluğu, akşam saatlerinde yüzde 62’ye ulaştı.

Kentte bayram nedeniyle yakınlarının yanına giden vatandaşlar ile güzel havayı fırsat bilip gezenler dolayısıyla trafikte bazı noktalarda araçlar güçlükle ilerledi.
D-100 karayolunda, Avcılar, Esenyurt, Beylikdüzü ve Büyükçekmece arası çift yönlü olarak yoğunluk yaşanırken, trafik bazı noktalarda durma noktasına geldi.

Ispartakule ve Mahmutbey Gişeleri’nde de trafiğin yoğun seyrettiği gözlendi.

Avrupa Yakası Çağlayan mevkisinde D-100 karayolu ve TEM otoyolu Ankara yönünde trafik yoğunluğu oluştu.

D-100 karayolu Haliç Köprüsü'nden 15 Temmuz Şehitler Köprüsü girişine, TEM otoyolu Hasdal mevkisinden Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne kadar Ankara yönünde trafik ağır seyretti.

Karaköy’den Ortaköy’e kadar sahil yolunda da trafik yoğunluğu oluşurken, araç trafiği nedeniyle sürücülerin yavaş ilerlediği görüldü.

Anadolu Yakası’nda ise TEM otoyolunda Ataşehir bölgesinde her iki istikamette trafik oluştu.
15 Temmuz Şehitler Köprüsü yönünde trafik durma noktasında
15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet köprüleri girişlerinde her iki istikamette yoğunluk yaşandı.

D-100 karayolunda Avrasya Tüneli çıkışı ile Göztepe arasında araçlar ilerlemekte güçlük çekti.

Ramazan Bayramı dolayısıyla İstanbul'daki metro, metrobüs, otobüs, Marmaray ve deniz taşıtlarının ücretsiz olması, toplu ulaşım araçlarında kalabalık oluşturdu.

Havanın güzel olmasını fırsat bilenlerin bayram gezmesine çıkmasıyla bazı duraklarda toplu ulaşım araçlarına binişler aksadı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Cep Trafik Uygulaması’na göre, saat 19.00 itibarıyla trafik yoğunluğu yüzde 62 olarak ölçülürken, kent genelindeki belli bölgelerde yoğunluğun daha da yüksek olduğu görüldü.İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Cep Trafik Uygulaması'na göre, saat 15.25 itibarıyla trafik yoğunluğu yüzde 65 olarak ölçüldü.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız