İstanbul'da 330 kilogramlık uyuşturucu baskını: 13 tutuklama

İstanbul'da düzenlenen operasyonlarda piyasa değeri 11 milyon olarak bildirilen 330 kilogramlık kimyasal madde ele geçirildi. Operasyonlar sonucu 11 kişi tutuklandı.

Haberler ntv.com.tr 16.01.2020 - 12:10

İstanbul'da 1 aylık teknik ve fiziki takibin ardından 11 kişinin tutuklandığı uyuşturucu operasyonun piyasa değeri 11 milyon.

İstanbul Narkotik ekiplerince son bir ayda 7 ilçede düzenlenen operasyonlarla 330 kilogram uyuşturucu ele geçirildi. Piyasa değeri 11 milyon değerinde olan uyuşturucuların skank, ekstazi ve çeşitli uyuşturucu maddeler olduğu belirtildi.

Bakırköy'deki bir tobacıyı takibe alarak, ceviz içerisine gizlenmiş uyuşturucu madde ele geçirildi. Bakırköy ve Avcılar'da da yapılan baskınlarda toplam 70 kilogram eroin ele geçirildi.  

Operasyon kapsamında 13 kişi tutuklandı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız