İstanbul'da 4 kişinin öldüğü makas kazası için 22,5 yıl hapis istemi

TEM Harp Akademileri Tüneli'nde makas atarak ilerlerken bir araca çarparak 4 kişinin ölümüne neden olan sürücü için 22,5 yıl hapis cezası istendi.

Haberler NTV Haber 17.01.2020 - 11:13

İstanbul Beşiktaş'ta makas atarak ilerlediği sırada 4 kişinin ölümüne 10 kişinin yaralanmasına neden olan firari sürücü Yusuf Arıkboğa hakkında iddianame hazırlandı.

8 Haziran 2019'da gece yarısı TEM Harp Akademileri Tüneli'nden Edirne istikameti yönünde trafikte makas atarak ilerleyen sürücü Yusuf Arıkboğa, içinde 14 kişinin bulunduğu bir araca çarpmıştı.

Kazada, 4 kişi hayatını kaybetmiş 10 kişi de yaralanmıştı. Olayın ardından sürücü Arıkboğa'nın yanında olan Abdulsamet Topçi'nin babası Mehmet Topçi sürücüyü ve oğlunu kaçırmıştı.

Kazadan 7 ay sonra hazırlanan iddianamede, alkollü araç kullandığı öne sürülen firari sanık Yusuf Arıkboğa'nın, 'bilinçli taksirle birden fazla kişinin ölümüne ve yaralanmasına neden olmak' suçundan 22,5 yıla kadar hapsi istendi.

Arıkboğa'nın kaçmasına yardım ettiği için tutuklanan Abdulsamet Topçi ve Mehmet Topçi dahil 4 sanığın ise 5'er yıla kadar hapsi istendi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız