İstanbul’da havalar normale dönüyor

İstanbul’da son dönemde mevsim normalleinin 8-10 derece üzerindeki sıcaklıklar, poyrazla birlikte mevsim normallerine iniyor.

Haberler Anadolu Ajansı 11.05.2009 - 13:12

İstanbul Meteoroloji Bölge Müdürü Mustafa Yıldırım, kentte mevsim normallerinin 8-10 derece üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının hafta başından itibaren kuvvetli poyrazla (Kuzeydoğu) birlikte azalarak mevsim normallerine ineceğinin tahmin edildiğini söyledi.

Yıldırım, yaptığı yazılı açıklamada, İstanbul'da en yüksek sıcaklığın bugün 30, yarın 25, Salı günü 23, Çarşamba günü de 22 derece dolayında olacağının tahmin edildiğini kaydetti.

Mustafa Yıldırım, ''Mevsim normallerinin 8-10 derece üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının hafta başından itibaren kuvvetli poyrazla birlikte azalarak mevsim normallerine ineceği tahmin edilmektedir'' ifadesine de yer verdi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız