İstanbul'da kaçakçılık operasyonu

İstanbul Bahçelievler'de, 3 bin 270 cep telefonu, 257 elektronik sigara, 5 bin 900 dolar, at ve köpeklerin eklem ağrıları ile parazitlerinin giderilmesinde kullanıldığı belirtilen 490 kutu ilaç ele geçirildi.

Haberler Anadolu Ajansı 29.08.2016 - 15:39 Son Güncelleme : 29.08.2016 - 15:41

Arşiv
İstanbul Emniyeti Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri, kentte kaçak ürünlerin satışının, dağıtımının ve üretiminin engellenmesine yönelik çalışma kapsamında, Bahçelievler'deki bir otoparkta iki minibüste arama gerçekleştirdi.

Aramalarda, 3 bin 270 kaçak cep telefonu, 257 elektronik sigara, 5 bin 900 dolar, at ve köpeklerin eklem ağrıları ile parazitlerinin giderilmesinde kullanıldığı belirtilen 490 kutu ilaç ele geçirildi.

Operasyonda, 2 şüpheli gözaltına alındı.

Ele geçirilen ilaçların, Türkiye'de Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca satış izninin bulunmadığı, yakalanan şüphelilerin ilaçları genellikle Veliefendi Hipodromu çevresinde sattıklarının tespit edildiği bildirildi. İlaçların, atlara yarışlardan sonra verildiği öne sürüldü.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız