İstanbul'da kar yağışı etkili oluyor: Kar yağışı ne kadar sürecek?

İstanbul'da sabah saatlerinde başlayan kar yağışı kentin birçok ilçesinde tipi şeklinde etkili olmaya devam ediyor. Trafikte zorluk yaşayan sürücüler ise kar yağışının ne kadar süre etkili olacağını merak ediyor. İşte ayrıntılar...

Haberler Anadolu Ajansı 08.02.2023 - 10:17

Anadolu Yakası'nda sabah saatlerinde başlayan kar yağışı Ümraniye, Beykoz, Pendik, Kartal, Maltepe ve Sancaktepe'de yer yer tipi şeklinde devam ediyor.

TEM Otoyolu ve D-100 Karayolu'nda etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle sürücüler kontrollü ilerliyor. Karla kaplanan bazı ara yollarda da sürücüler ilerlemekte zorluk çekiyor.

Kar küreme araçları biriken karları temizlemek için TEM Otoyolu'nda çalışma yapıyor.

TUZLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Avrupa Yakası'nda Avcılar, Esenyurt, Beylikdüzü, Beşiktaş, Beyoğlu, Şişli, Başakşehir, Zeytinburnu, Bayrampaşa, Fatih, Küçükçekmece, Gaziosmanpaşa, Esenler ve Kağıthane'de de kar yağışı aralıklı olarak etkisini sürdürüyor.

Ana arterlerin açık olduğu bölgelerde bazı ara yolların beyaz örtüyle kaplandığı görüldü. Trafik akışında sorun yaşanmazken, belediye ekipleri de tuzlama çalışmalarına devam ediyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız