İstanbul'da metro arızası (Seferlerde geçici aksama)

İstanbul'da M2 hattında meydana gelen enerji arızası nedeniyle Şişhane-Yenikapı seferleri geçici olarak yapılamadı. Sorunun giderilmesinin ardından seferler normale döndü.

Haberler ntv.com.tr 18.06.2018 - 07:26 Son Güncelleme : 18.06.2018 - 07:27

İstanbul'da metro hattındaki enerji kesintisi nedneiyle Yenikapı-Vezneciler istasyonları saat 06.00 itibariyle kapandı. Şişhane-Yenikapı arasındaki seferler, geçici olarak İETT otobüsleriyle yapıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Twitter'daki resmi Metro İstanbul hesabından yaptığı açıklamayla arızanın giderildiği, seferlerin normale döndüğü bilgisini paylaştı.

Açıklamalarda şu ifadelere yer verildi:

"Sayın yolcularımız, Enerji kesintisi nedeniyle, Yenikapı - Vezneciler İstasyonları saat 06:00 itibari ile İşletmeye açılamayacak olup; işletmemiz Şişhane - Yenikapı arasında İETT otobüsleri ile yapılmaktadır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. "

"Sayın Yolcularımız; M2 hattında enerji arızası giderilmiş olup, seferlerimiz normal olarak yapılmaktadır. Verdiğimiz geçici rahatsızlıktan dolayı özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz. Hayırlı yolculuklar..."

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız