İstanbul'da tatil karmaşası

İstanbul Valiliği, okulların bugün tatil olmadığını duyurdu. Valilik, son kararı kaymakamlıklara bırakınca 19 ilçede tatil ilan edildi. Ancak velilerin kafası karıştı...

Haberler ntv.com.tr, NTV Haber, DHA 20.02.2015 - 08:08

Valilik, bugün okulların açık olacağını, ancak kar temizleme çalışmalarının sürdüğü ilçelerde tatil yetkisinin kaymakamlıklara bırakıldığını açıkladı. 

Bu açıklamanın ardından ilçeler arasında adeta bir yarış başladı. Veliler de evlerinin önüne araba dahi girmediğini, çocuklarının okula nasıl gideceği konusunda isyan edince kaymakamlıklar tatil haberlerini Twitter'dan duyurmaya başladı. 

Öğrenciler de bilgisayalarının başında "Acaba benim ilçemde de okullar tatil mi?" diye beklemeye başladı. Ancak velilerin kafası karıştı. Örneğin Beykoz'da yaşayan bir ailenin çocuğu, yollardaki kar çalışmalarından dolayı tatil edildiği bu ilçeden, henüz tatil haberinin gelmediği Şişli'de okula servisle gidiyor. 

ŞU AN İTİBARİYLE TATİL OLAN İLÇELER

İstanbul'un 

ATAŞEHİR, 

ARNAVUTKÖY,

BAYRAMPAŞA,

BEYLİKDÜZÜ,

BÜYÜKÇEKMECE,

KÜÇÜKÇEKMECE,

ÇEKMEKÖY,

AVCILAR,

EYÜP,

BAĞCILAR,

ESENYURT,

BAŞAKŞEHİR,

ÇATALCA,

KAĞITHANE,

SARIGAZİ,

KARTAL, 

SULTANGAZİ, 

SULTANBEYLİ, 

GAZİOSMANPAŞA, 

ilçelerinde kaymakamlıkların kararıyla okulların bugün de tatil edildiği duyuruldu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız