İstanbul'da "Yeditepe Huzur" uygulaması

İstanbul'da 39 ilçe genelinde 200 ayrı noktada 5 bin polisin katılımıyla denetim yaptı.

Haberler Anadolu Ajansı 16.11.2016 - 23:33 Son Güncelleme : 17.11.2016 - 03:30

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından 5 bin polisin katılımıyla asayiş uygulaması gerçekleştirildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından kent genelinde 39 ilçede, 200 noktada gerçekleştirilen asayiş uygulamasıyla sabit yol uygulaması ve eğlence mekanları ile umuma açık yerlerde "Yeditepe Huzur" asayiş uygulaması yapıldı.

Uygulamada deniz polisi de özel tekne ve yatlarda Genel Bilgi Tarama (GBT) uygulaması yaptı.

İstanbul İl Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan ise uygulama noktalarını bizzat gezerek çalışma yapan polisleri denetledi. Çalışkan, kritik noktalarda görevli polis noktalarını da inceleyerek güvenlik tedbirlerinin alınması konusunda polislere uyarılarda bulundu.

Suç ve suçlularla mücadeleye aralıksız devam edileceğini vurgulayan Çalışkan, uygulamaların amacının suçluları korkutmak, vatandaşlarımızın da huzurunu sağlamak olduğunu belirtti.

Uygulamaya ilçe emniyet müdürleri ve il emniyet müdür yardımcıları da bizzat uygulama noktalarını denetleyerek aksaklıklara müdahale etti.

Trafik kontrollerinin de yapıldığı uygulamaya, polis helikopteri de havadan destek verdi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız