Kadıköy'de havai fişek kullanımı yasaklandı

Kadıköy Belediye Meclisi, aldığı kararla ilçe genelinde havai fişek kullanımını yasakladı.

Haberler Anadolu Ajansı 07.09.2020 - 14:48

İstanbul Kadıköy'de havai fişek kullanımı Belediye Meclisi kararıyla yasaklandı.

Kadıköy Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, meclis toplantısında gündeme getirilen havai fişek kullanımının yasaklanması ve sağlık çalışanlarından nikah işlem ücreti alınmaması konuları oy birliğiyle kabul edildi.

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğünün teklif ettiği havai fişek kullanımının yasaklanmasıyla ilgili açıklamada bulunan Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, bugüne kadar hiçbir etkinliklerinde havai fişek gösterisi yapmadıklarını kaydetti.

Odabaşı, "Bundan sonrası için de Kadıköy'de kullanılmaması adına, bugün eylül ayı ilk meclis toplantımızda gündemimize aldık. Tüm siyasi parti meclis üyelerine teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız