Kadın istemiyorsa bir nedeni var

Düşük libidolu kadının beyni, sağlıklı cinsel istek düzeyine sahip olanınkinden tamamen farklı davranış sergiliyor; tutkulu anlar sırasında beynin belli hücrelerine yönelik kan akışı aynı olmuyor.

Haberler 27.10.2010 - 11:53

Detroit'teki Wayne State Üniversitesi'nden araştırmacı ekip, düşük libidolu 19 kadın ile normal cinsel arzu düzeyine sahip 7 kadının beyinlerini karşılaştırdı.

Araştırmaya katılan kadınlara, erotik film ve ardından boş bir ekranı izletildi.

Erotik sahneler sırasında normal cinsel arzu düzeyine sahip kadınlarda beynin belli bölümlerine kan akışının arttığı gözlendi.

Dr. Michael Diamond, araştırmayla ilgili "Psikolojik değişimleri tespit edebiliyor olmak, bana göre, bunun gerçek bir bozukluk olduğuna dair dikkat çekici bir delili ortaya koyuyor" dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız