Kapalıçarşı tamamen kapandı

Corona virüs önlemleri kapsamında girişleri iki kapıyla sınırlandırılan Kapalıçarşı, bugün itibariyle ziyaretçi girişlerine tamamen kapandı.

Haberler DHA 24.03.2020 - 12:44

Kapalıçarşı corona virüs salgını nedeniyle alınan önlemler çerçevesinde bugün itibariyle ziyaretçi girişine tamamen kapatıldı.

Esnaf ve dükkanlarda çalışanlar ise çarşının Mercan ve Kılıçlar kapısından tek tek kimlik kontrolü ile içeri alıyor.

Burada çalışanlar kısa süreli işlerini hallettikten sonra tekrar çarşıdan ayrılıyor. Kapalıçarşı’ya ziyaretçi girişi dün saat 10-16.00 arasında iki kapıdan sağlanıyordu.

"ÇOK SIKINTI YAŞADIK AMA BÖYLESİ İLK"

Bir dükkan çalışanı, "Kimse yok içeride, baya boş" dedi. Esnaf Mehmet Ali Kuru, "İçeride kimse yok. Ben 79 yılından beri buradayım çok sıkıtılar yaşadı Türkiye ama böyle bir sıkıntıyı ilk defa görüyorum. Tamamen her şey bitmiş" diye konuştu.

Februniye Bektaş "İçeride esnafım, kapatılacağını duydum, biraz hazırlıksız yakalandım. Dükkanıma bakım geri gideceğim. İçerisi bomboş, herkes doğal olarak korkuyor zaten" şeklinde konuştu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız