Katar’da sürpriz görüşme

Başbakan Erdoğan'ın temaslarını sürdürdüğü Katar'da bu sabah sürpriz bir görüşme gerçekleşti. Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ile Hamas lideri Halid Meşal'le bir araya geldi.

Haberler 21.04.2012 - 13:57

Birleşmiş Milletler Ticaret ve Kalkınma Örgütü'nün toplantısı için Doha'da bulunan Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, kaldığı otelde Hamas lideri Halid Meşal’le basına kapalı olarak görüştü.

Bir saat süren görüşmede, Arap-İsrail meselesi ile Filistin'de Hamas ve El Fetih örgütleri arasındaki uzlaşma sürecinin ele alındığı öğrenildi.

Ortadoğu'nun konuşulduğu görüşmede İsrail ile Arap ülkeleri arasındaki gerginlik te önemli gündem maddelerinden biri oldu.

Halid Meşal, görüşmenin ardından otelden ayrılırken gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.

Hamas lideri Halid Meşal, bir süredir Katar'ın başkenti Doha'da yaşıyor. Hamas'ın siyasi faaliyetlerini bu ülkeden yürütüyor.

Daha önce Meşal'in Mısır ya da Türkiye'ye yerleşebileceği gündeme gelmişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız