Kılıçdaroğlu: Belediye başkanlarımız göreve devam etmeli

Cumhurbaşkanı adaylığına ilişkin bir açıklama yapan CHP lideri Kılıçdaroğlu, belediye başkanlarının göreve devam etmesi gerektiğini söyledi.

Haberler NTV Haber 06.11.2021 - 13:15

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanlığı adaylığı tartışmalarıyla ilgili bir açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, "Belediye Başkanlarımızın görevlerine devam etmelerini istiyorum" dedi.

Kılıçdaroğlu, "Belediye meclislerinde çoğunluğumuz yok. Onun olmadığı yerde belediye başkanlığını başka bir partiye teslim etmiş oluruz. O zaman İstanbullu, Ankaralı bize ne diyecek? O bağlamda kafamda ciddi soru işaretleri var" diye konuştu.

Karar Tv yayınında soruları yanıtlayan Kılıçdaroğlu, "Önce bulundukları kentin güvenini kazansınlar, önlerinde bir zaman var. O zaman diliminde çalışır deneyim kazanırlar, kendilerini gösterirler. O çerçevede görevlerini sürdürmeleri lazım" ifadelerini kullandı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız