Kılıçdaroğlu'dan İş Bankası açıklaması: Tuzağa düşmem

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İş Bankası hisselerini yeniden gündeme getirmesini 'Gündem saptırma' olarak değerlendiren Kılıçdaroğlu, "O beni İş Bankası tartışmasıyla kısır bir alana hapsetmek istiyor. Bu tuzağa düşmeyeceğim" dedi.

Haberler ntv.com.tr 06.02.2019 - 08:15

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, dün yaptığı açıklamada CHP'ye tahsisli İş Bankası hisselerinin Hazine'nin malı olacağını tekrarladı, "Bu parlamento, bu tarihi kararı da Allah'ın izniyle alacaktır" dedi.

Erdoğan'dan bir süre sonra partisinin grup toplantısında kürsüye çıkan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuyla ilgili konuşmaması dikkat çekti. 

Hürriyet gazetesinden Didem Özel'e konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, "Bu tartışmaları sağlıklı bulmuyorum. Gündem saptırmaya yönelik tartışmalar. Mutfaklarda yangın var. O benim bunları dillendirmemi istemiyor. İşsizlik almış başını gidiyor. Bunları dillendirmemi istemiyor. Dış politikada büyük tıkanmalar var. Bunları dillendirmemi istemiyor. O beni İş Bankası tartışmasıyla kısır bir alana hapsetmek istiyor. Bu tuzağa düşmeyeceğim" dedi.

CHP Genel Başkanı, konuyu, kendi açısından "yasal olarak bir şey yapma imkanı yok” diyerek kapattı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız